Fakultet: Marina Kraljević-Gudelj nije diplomirala

Marina Kraljević-Gudelj, bivša glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, navodno će idućih dana biti ispitana u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu zbog tzv.

24.7.2012.
22:30
VOYO logo

Podsjetimo, Marina Kraljević-Gudelj je prošli tjedan dobila izvanredni otkaz u MUP-u nakon što je utvrđeno da je nema na popisu diplomanata Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Bivšu se glasnogovornicu tereti za kazneno djelo korištenja krivotvorene javne isprave za koje je zaprijećena kazna od pet godina, pa se ovaj predmet radi po skraćenom kaznenom postupku koji se pokreće optužnim prijedlogom državnog odvjetnika, saznaje Večernji list.

I dok bivša glasnogovornica splitske policije tvrdi da priča o krivotvorenju njezine diplome nije točna i kako je riječ o zabuni, na FFZ-u tvrde da na njihovom fakultetu Marina Kraljević-Gudelj nije diplomirala engleski jezik i etnologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostajao joj posljednji ispit iz engleskog i diplomski rad?

"Ključ i bit čitavog problema jest činjenica da Marina Kraljević-Gudelj nikada nije diplomirala, pa prema tome nije mogla ni steći titulu kojom se predstavlja", poručila je Neda Stazić, glavna tajnica fakulteta. Navodno joj je do završetka fakulteta nedostajao upravo posljednji ispit iz engleskog jezika, kao i diplomski rad koji je navodno trebala napisati na temu narodnih običaja otoka Korčule, ali tajnica fakulteta te informacije nije željela komentirati.

Kraljević-Gudelj je pak kazala da nema namjeru više komentirati svoj slučaj, već će istinitost svojih tvrdnji dokazati na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo