UOČI PREDSJEDNIČKIH IZBORA / Film o ubojstvu bin Ladena raspametio Amerikance

Image

Film je emitirao National Geographic, koji je u priopćenju istaknuo da je to bio najgledaniji program na njihovom kanalu ove godine te da zauzima šesto mjesto na listi najgledanijih programa u njihovoj povijesti.

6.11.2012.
11:12
VOYO logo

Više od 2,7 milijuna osoba gledalo je u SAD-u prvi film o vojnoj operaciji koja je dovela do smrti prvog čovjeka al-Qaide Osame bin Ladena, objavila je u ponedjeljak tv postaja National Geographic koja je emitirala taj program dva dana prije američkih predsjedničkih izbora.

U priopćenju je National Geographic istaknuo da je film bio najgledaniji program na njihovom kanalu ove godine te da zauzima šesto mjesto na listi najgledanijih programa u njihovoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je prošlog mjeseca najavljeno da će film "SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden" biti premijerno emitiran dva dana prije predsjedničkih izbora 6. studenoga, pokrenuta su brojna pitanja. Činjenica da je HarveyWeinstein, moćan holivudski producent i skupljač sredstava za kampanju sadašnjeg predsjednika BarackaObame, distributer i jedan od direktora produkcije tog 90-minutnog trilera, pokrenula je govorkanja o filmu.

Redatelj John Stockwell odbacio je, međutim, sumnju u propagandu u korist sadašnjeg predsjednika i negirao da bi mu film trebao privući neodlučne birače manje od 48 sati prije otvaranja birališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi film o toj operaciji, u režiji Kathryn Bigelow, trebao bi se početi prikazivati u kinima u siječnju iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo