Reakcije na inauguraciju / Dončić o Milanovićevom govoru: 'Bio je republikanski, a svi smo mi republika, svi smo mi Hrvatska'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Upitan što očekuje u vidu promjena na Pantovčaku, odvratio je: 'Trebalo bi poraditi na energetskoj učinkovitosti objekta'

18.2.2020.
15:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Siniša Hajdaš Dončić komentirao da je Bernardić reagirao dobro što nije bio pozvan na inauguraciju i kako je predsjednik taj koji bira tko će biti na inauguraciji a on se odlučio za ovaj najuži krug.

Također se je osvrnuo na govor novog predsjednika za koji smatra da je bio republikanski, a republika je nešto što je najvrednije u demokraciji. Svi trebaju participirati u republici, svi smo mi republika, svi smo mi Hrvatska, istaknuo je Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Upitan što očekuje u vidu promjena na Pantovčaku, odvratio je: "Trebalo bi poraditi na energetskoj učinkovitosti objekta – Zeleni dogovor i pred Hrvatsku stavlja velike izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobno smatram da klimatske promjene nemaju cijenu, moramo je platiti, i industrija i društvo, trebamo raditi iskorake u tom smjeru da se Hrvatska pozicionira kao zeleni kutak na cijeloj planeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo