presedan u hrvatskoj / Dogradonačelnica odlazi iz politike jer nije ispunila izborno obećanje

Image
Foto: PIXSELL

Sinjska dogradonačelnica odlazi iz politike jer nije ispunila predizborno obećanje od prije četiri godine. Dodala je kako bi njen primjer trebali slijediti i ostali političari, pa bi politika možda ponovno postala ugledan posao.

24.4.2013.
15:50
PIXSELL
VOYO logo

Dogradonačelnica Sinja Elena Perković Paloš odlazi iz politike jer nije ispunila predizborno obećanje da će smanjiti nezaposlenost u svome gradu, prenosi 24sata.

"To je moja moralna, ljudska, kao i politička odgovornost. Nemam pravo na novi mandat. Nisam ispunila svoje ključno predizborno obećanje. U prošloj predizbornoj kampanji obećala sam da će u mome mandatu doći do značajnijeg zapošljavanja naših sugrađana. To se ipak nije dogodilo", pojasnila je 41-godišnja Sinjanka i izazvala čuđenje u Hrvatskoj.

Međutim, ona ne vidi ništa čudno u tome.

"Kad bi svi političari u takvim okolnostima napravili to isto, politika bi u ovoj zemlji konačno postala častan posao. Nadam se da će se novi dogradonačelnik i novi gradonačelnik, odnosno stari, ako ponovno bude izabran, voditi istim načelima", naglasila je.

Dogradonačelnica, koja je na sadašnju poziciju došla 2009. godine na nezavisnoj listi dr. Stipe Jadrijevića i koja je svoju funkciju obavljala volonterski, neće ići u nijednu stranku, ali ostaje raditi u realnom sektoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo