Djevojčicu u Vinkovcima silovao je maloljetnik!

Jedanaestogodišnju djevojčicu, koja je u petak u pola bijela dana napadnuta u središtu Vinkovaca, silovao je maloljetnik.

5.2.2011.
17:24
VOYO logo

Vinkovčani su šokirani od kada je gradom prostrujala vijest o silovanju maloljetnice u jednoj od sporednih ulica središta grada i to u pola bijela dana, malo iza podneva.

Načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Stipica Kuna potvrdio je novinarima da se u petak dogodilo silovanje, kako je rekao, spolni snošaj s djetetom pod prisilom, ali nije želio govoriti o detaljima zbog osjetljivosti slučaja budući da je i počinitelj maloljetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni drugi izvori iz policije nisu željeli ništa reći o ovom događaju koji je izazvao veliku pozornost, pravdajući se da im je zabranjeno iznošenje bilo kakvih informacija.

Manijak zaskočio djevojčicu usred bijela dana u centru Vinkovaca

Policija nije željela reći gdje se zločin dogodio, ni potvrditi je li točna informacija da se sve dogodilo u blizini jednog hotela i osnovne škole, kao ni godine počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se ipak doznaje kako se sve dogodilo u dvorištu kuće u izgradnji u kojoj nije bilo nikoga, 200-tinjak metara od zgrade policijske postaje Vinkovci. Osumnjičeni maloljetnik je priveden u policiju i nad njim je nastavljeno kriminalističko istraživanje započeto u petak popodne.

Navodno je riječ o 17-godišnjaku, ali policija to nije željela potvrditi, niti otkriti jesu li točne špekulacije da je iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovci, budući su se gradom proširile glasine kako se radi o osobi iz tog naselja koja je i ranije prijavljivana zbog takvih delikata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon okončanja kriminalističkog istraživanja, maloljetni je osumnjičenik priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.

Vezani članci:

arti-201102040996006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike