Supruga Veljka Marića ekskluzivno za RTL / 'Djeca su presretna, no najmlađi je pitao - zašto tata ne dolazi kući?'

'Djeca su presretna, no najmlađi je pitao: 'Zašto tata ne dolazi kući?', što je djetetu teško za objasniti, no mi smo sretni što je uopće u Hrvatskoj, kazala je ekskluzivno za RTL supruga Veljka Marića

2.6.2015.
18:40
VOYO logo

Supruga Veljka Marića napokon može odahnuti. Sa suprugom se čula jutros, nije ni slutio da će nakon pet godina ponovno večeras biti u Hrvatskoj. 

Image
srpski sud donio rješenje /

Veljko Marić izručen Hrvatskoj, stigao u Remetinec!

Image
srpski sud donio rješenje /

Veljko Marić izručen Hrvatskoj, stigao u Remetinec!

Prizivni sud u Beogradu donio je rješenje za izručenje Marića, a oko 16 sati srbijanska ga je policija predala hrvatskim kolegama na graničnom prijelazu Bajakovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretna sam, javili su mi iz ministarstva pravosuđa da je Veljko prešao u Hrvatsku. Tek sam tad doznala za izručenje",  kazala je ekskluzivno za RTL supruga Veljka Marića, Marijana Marić.

"Čula sam se ujutro s njime, ali nije bio toliko optimističan jer nismo znali da će se tako brzo taj cijeli procest odviti. Djeca su presretna, no najmlađi je pitao: 'Zašto tata ne dolazi kući?', što je djetetu teško za objasniti, no mi smo sretni što je uopće u Hrvatskoj", dodaje Marijana te dodaje kako će već sutra otići mužu u posjet s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je morala potvrditi presudu srbijanskog suda, ta presuda ostaje ista. Zaista sada ne znam kako će dalje proces ići, ne razumijem se u te stvari. Meni je najbitnije da je on u Hrvatskoj, a sad, ako mora biti u zatvoru, Bože moj", kazala je supruga Veljka Marića.

Dodala je i kako je zadnji put kad ga je posjetila njen suprug bio u zaista lošem zdravstvenom stanju te nije imao adekvatnu liječničku skrb. Lijekove koje mu je ona donosila, kako tvrdi, nije dobivao na vrijeme. "Zdravstveno stanje mu je još uvijek loše. Očekujem da će u Hrvatskoj imati barem adekvatnu liječničku skrb", poručila je Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam razočarana hrvatskim pravosuđem, međutim ja se danas ovim putem zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovome što smo danas dočekali", kazala je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo