kazneno prijavljen / 'Dernek' usred Rijeke: Preglasno puštao muziku, psovao građane, a potom i zapucao iz vatrenog oružja!?

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

19.11.2018.
15:27
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policija ga sumnjiči da je u noći 18. studenoga na području Belvedera u Rijeci glasno puštajući muziku te pogrdnim riječima narušavao javni red i mir građana te ih doveo u opasnost ispalivši nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojim se osumnjičeni koristio, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto tridesetak komada streljiva.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, protiv njega će biti podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, piše RiječanIN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo