'obnovio vozni park' / Da, Bandić se pojavio u novom Mercedesu s daruvarskim tablicama, građani bijesni: 'Filantrop samo takav'

Image
Foto: Twitter

Danas je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić stigao u sjedište Javne vatrogasne postrojbe kako bi vatrogascu Tihomiru Kuneku uručio Medalju Grada Zagreba

22.1.2018.
14:58
Twitter
VOYO logo

"Čini se da je Milan Bandić obnovio svoj vozni park. Naime, ovo je službeni automobil gradonačelnika Zagreba. Evo upravo stigao u njemu u dvorište zg vatrogasaca… i DA registracije", tvitao je novinar N1 Ivan Skorin na svom službenom profilu. 

Danas je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić stigao u sjedište Javne vatrogasne postrojbe kako bi vatrogascu Tihomiru Kuneku uručio Medalju Grada Zagreba zbog požrtvovnosti prilikom gašenja kuće u Petrovoj ulici, doznaje Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se neslužbeno doznaje, Mercedes E klase je iz rent-a-cara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova fotografija razljutila je mnoge tviteraše.

"Pa Miki s DA registracijom zapravo pokazuje nevjerojatnu brigu za građane da ne plate preskupo ZG osiguranje. Filantrop samo takav. Isto tako, izborom Mercedesa je uštedio. Zamislite da je kupio kakav krš od Renaulta koji bi stalno bio u servisu", samo su  neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo