BULJ UPUTIO POZIV MILANOVIĆU I PLENKOVIĆU: / 'Briselski dečki se očito nemaju snage suočiti s čovjekom iz naroda'

Image

Između SDP-a i HDZ-a nema velike razlike, tvrdi mostovac Miro Bulj, nazivajući dvije političke opcije blizancima.

27.7.2016.
9:58
VOYO logo

"Moguće da će Božo Petrov biti spreman sučeliti se s Milanovićem i Plenkovićem, jer vidimo i da je Milanović rekao da se želi suočiti s Plenkovićem. Međutim, budući da su to momci koji nemaju veze i dodira s narodom, nastali su iz političkih okupatora, pozivam ih da se suoče s čovjekom iz naroda. Ovi briselski dečki očito nemaju snage izaći među ljude i suočiti se s Petrovom", izjavio je mostovac Miro Bulj za N1 dodajući kako će njegova politička opcija nakon predstojećih parlamentarnih izbora ponovno biti ona koja će odlučivati.

'Prvi put u povijesti netko je sam sebe srušio s vlasti, uz pomoć blizanca'

"Kozmetičke promjene u HDZ-u nisu dovoljne, nama trebaju ljudi koji znaju surađivati, mijenjati stvari do kojih su doveli HDZ i SDP. Most će biti odlučujući faktor. Želimo preuzeti odgovornost, ne na način kao što su do sada radile političke elite. I kod Ustavnog suda su pokazali da su podjelom mjesta napravili čisti politički sud. Prvi puta je u povijesti i zabilježeno da je netko sebe srušio sam s vlasti, uz pomoć blizanaca SDP-a", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILANOVIĆ O PLENKOVIĆU: /

'HDZ je instalirao novog predsjednika koji je, na žalost, dužan nekim ljudima!'

Image
MILANOVIĆ O PLENKOVIĆU: /

'HDZ je instalirao novog predsjednika koji je, na žalost, dužan nekim ljudima!'

Kad je riječ o izbornoj strategiji ističe da će tražiti ljude koji znaju rješavati probleme.

Nositelj liste u Zagrebu netko s periferije

"MOST traži da se RH razvija na srednjem poduzetništvu, poljoprivrednicima, OPG-ovima... Ne želimo centralizaciju, i trgovačke lance gdje više nemate hrvatskog proizvoda na policama. Borba nam je isključivo strateška, što do sada niti jedne političke elite nisu radile", navodi ističući kako se kandidacijske liste slažu i da su do sada velike vođe stranaka išle prema periferiji tražiti glasače, dok bi se ovaj put, prvi put u povijesti, moglo dogoditi da netko iz periferije bude nositelj liste u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bulj se osvrnuo i na aferu u Hrvatskim šumama. Kazao je kako su za nju odgovorni Milanović i Jakovina te da ona ne smije biti isplaćena jer je to poražavajuće za ljude koji su u toj tvrtki otpuštani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo