napisao osoban status / Brkić se oglasio na Facebooku prvi put nakon navodne Plenkovićeve zabrane: 'Josip mi je rekao da krenem novim putem'

Image
Foto: Facebook/Milijan Brkić

HDZ-ov zamjenik je objavio fotografiju na kojoj pozira s čovjekom po imenu Josip, a uz nju je napisao i popratni tekst

21.7.2016.
11:50
Facebook/Milijan Brkić
VOYO logo

Nakon što je preuzeo HDZ, Andrej Plenković je navodno rekao članovima da na svojim privatnim stranicama na Facebooku i ostalim društvenim mrežama ne objavljuju političke poruke u ime stranke.

Iako nije spominjao imena, u HDZ-u su navodno rekli kako je to vjerojatno bilo upućeno njegovu zamjeniku Milijanu Brkiću koji je u posljednje vrijeme bio prilično aktivan na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Brkić je sada na ovoj društvenoj mreži objavio prvi status nakon ove navodne Plenkovićeve zabrane. Za razliku od prethodnih u kojima je često govorio u ime HDZ-a,  sada je sa svojim prijateljima podijelio osoban status.

Objavio je fotografiju na kojoj pozira s čovjekom po imenu Josip, a uz nju je napisao i popratni tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam bio u Studencima povodom BLAGDANA sv. Ilije i susreo sam Josipa, koji mi je rekao: "Ne idi 'sigurnim' putevima. Kreni novim putem i ostavi trag u svom životu. Marljivo i vrijedno radi i žrtvuj se za opće dobro uz obnovljeno zajedništvo našeg naroda." Hvala Josipu.", napisao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo