divljao u pritvor / Beba razvalio krevet u ćeliji i iščupao kameru: 'Htio sam na zahod, ali policajci nisu dolazili'

Image
Foto: Screenshot (Twitter)

Blagojević je objasnio kako je htio ići na WC

19.10.2018.
9:42
Screenshot (Twitter)
VOYO logo

Cvijetinić Blagojević (29), zvani Beba, iz Rovinja je 13. lipnja u prostoriji u policijskoj postaji, u kojoj je bio prisilno smješten, skakao po krevetu kako bi ga oštetio, u čemu je i uspio, učinivši ga neupotrebljivim. Nakon što su ga policajci prebacili u drugu prostoriju – iščupao je nadzornu kameru iz ležišta. 

Zbog "oštećenja tuđe stvari" pulsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv pomoćnog kuhara. Također, optužen je i za tešku krađu koju je počinio 28. svibnja u Rovinju. Tada je, skupa s prvooptuženim  Anisom Jakupovićem, iz jedne kuće ukrao zračnu pušku, LCD televizor marke LG, muški ručni sat Lee Cooper i 1.500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagojević je objasnio kako je istina da je daske kreveta oštetio skačući po njemu, jer je – htio ići na WC. Tužitelju je tvrdio da je zvao policajce jer je tada morao obaviti malu nuždu, ali oni nisu dolazili, a uz to je čuo kako mu se smiju. Što se tiče nadzorne kamere, kazao je da ju nije oštetio niti učinio neupotrebljivom, već ju je samo – prodrmao, javlja Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo