Bandić obišao fontane i rekao da će napraviti još tri

'Puno smo stvari u Zagrebu napravili, ja i moji sugrađani, a na ovo ću biti najponosniji', poručio je Milan Bandić nakon što je obišao radove u ulici Hrvatske Bratske zajednice.

26.11.2012.
19:52
VOYO logo

''Napravite to i završite ovu priču od betona i cigle. Do kraja dana u srijedu mora biti gotovo jer će opet biti kiše i blata'', sugerirao je Milan Bandić izvođačima radova što još treba pokrpati, a gdje treba posaditi stabla, travu i cvijeće.

Dvije fontane i dva pothodnika ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice bit će gotove sredinom idućeg mjeseca. Radovi su vrijedni 18,5 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj fazi radova, planiraju se još tri fontane i dva pothodnika. Fontane će moći raditi cijelu godinu, zatvarat će se po potrebi, a jednog dana i za moguće klizalište. Osim toga, pored fontana moći će se organizirati razne manifestacije.

''Tu će vam biti najzdravija voda od svih. Tu bi se djeca mogla kupati. Bez kemikalija, dolaze nove tehnologije, kompletno razrađeno, to je bio zadatak od početka. Želimo sve najbolje i najzdravije. Mislim da će ove fontane i ovaj prostor živjeti'', poručio je voditelj projekta Ivan Valek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo