Bandić i Kerum dokazali da je ljubav važnija od derbija

Dok su navijači padali u trans na utakmici Hajduka i Dinama na Poljudu, nekoliko stotina metara dalje, Branimir Valičević i njegova Jelena Valičević, slavili su svoj dan.

11.9.2011.
12:52
VOYO logo

Vjenčanje Branimira Valičevića i njegove Jelene Valičević simbolično je u subotu navečer pomirilo sjever i jug. Naime, Branimir je rođeni Zagrepčanin i navijač Dinama, a Jelena splitsko 'dite'. Da je to velika stvar, ne samo za presretne mladence nego i za smirivanje tenzija, svojim su dolaskom potvrdili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i splitski Željko Kerum. Za njih su svatovi Branimira i Jelene bili važniji i od utakmice. Bandić nije ni stigao otići, dok se Kerum 'iskrao' sa stadiona nakon poluvremena.

Opasno je imati ''miješani'' pir na dan kada Torcida očekuje Boyse na svom terenu. Zbog toga su mladenci promijenili crkvu i umjesto na Poljudu, sudbonosno 'da' izrekli na Trsteniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prošli tjedan su zapaliti auto zagrebačkih registracija i lagao bih ako bi rekao da me nije strah, ali je ljubav jača'', rekao je mladoženja.

''Mladenci su primjer za budućnost naše zemlje, a ne podjele i destrukcije'', kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Animozitet između dva grada je bajka. Pojedinci su digli tenzije radi osobne promocije. Treba maknuti ekstremiste. Mi smo jedan narod'', poručio je Kerum.

Vezani članak:

arti-201109100489006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo