AUDIO: / Ivo poručio da će tužiti 'bijednika' Bandića

Prilikom govora na predizbornom skupu u osječkom hotelu Slavonija, SDP-ovac Ivo Josipović obrušio se na Milana Bandića nazvavši ga bijednikom, te je poručio da će ga tužiti.

6.1.2010.
20:11
VOYO logo

arti-201001060089006''Čuo sam da imam velike kompanije i milijarde ne znam čega. Jedino još nisam čuo da sam silovatelj, ali sam čuo da i takav filmić pripremaju. Ovo je tragedija hrvatske demokracije i siguran sam da će birači kazniti bijednika koji zbog svojih loših izbornih rezultata može tako nisko pasti'', obrušio se predsjednički kandidat Ivo Josipović na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegov stožer.

Josipović je pred Osječanima poručio i kako će tužiti protukandidata zbog klevete, dodavši da Bandić ''nije moralna vertikala'' kako bi ga mogao prozivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Stvari koje on iznosi su zaista notorna laž. Tako bezočno laganje, i u novinama i u eteru, moram priznati, još nisam vidio i zbog toga je ovo možda najprljavija kampanja koja je bila u Hrvatskoj'', rekao je Josipović, a njegove riječi prenio je Radio Osijek.

arti-201001050071006Predsjednički kandidat SDP-a osvrnuo se i na nedavne događaje u HDZ-u, te je istaknuo da će kao budući predsjednik promatrati kakva će se situacija odvijati, no, ističe, sada mu se sve čini stabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Spreman sam surađivati s premijerkom Jadrankom Kosor i nadam se da će ta suradnja biti u korist cijele Hrvatske'', rekao je.

Poslušajte intervju Radio Osijeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.houndbite.com/player.swfhttp://www.houndbite.com/player.swfhttp://www.houndbite.com/player.swfhttp://www.houndbite.com/player.swf

Prethodni članak:

arti-201001050573006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo