Ankica Tuđman se učlanila u HDZ, dobila iskaznicu 002

27.10.2012.
16:54
VOYO logo

U vrijeme Ive SanaderaAnkica Tuđman nije obnavljala članstvo i tako je prestala biti članicom. Bivša premijerka Jadranka Kosor ju je nagovarala da se vrati, no nije joj uspjelo.

Tomislav Karamarko je rekao kako je Ankica Tuđman izrazila žaljenje što nije mogla doći na izbornu skupštinu, ali je i objasnio kako to nije bilo moguće s obzirom da je tek prekjučer ponovno postala članica HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarina Zrinski nove Hrvatske

"Još je jedna Katarina Zrinski nove Hrvatske. Gospođa Tuđman ima člansku iskaznicu s brojem 002. Znate da broj 001 također postoji, ali samo virtualno u liku i djelu našeg utemeljitelja Franje Tuđmana", rekao je Karamarko. Svoj pozdravni govor pred članicama zajednice žena iskoristio je kako bi iskritizirao i vladajuću kukuriku koaliciju. "I vas pozivam da budete nositeljice novog projekta HDZ-a, projekta Sretne Hrvatske koji nas treba izvesti iz ovog vremena u koje nas je zavela kukuriku koalicija koja ne poznaje niti hrvatski narod niti zemlju, a u kojoj njezin čelni čovjek može izgovoriti da je Hrvatska zemlja paradoksa i slučajna država. Oni ne poznaju Hrvatsku i ništa dobro za nju ne mogu učiniti, oni su izgubljeni za Hrvatsku i Hrvatska je izgubljena za njih, kazao je Karamarko a prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo