GRADONAČELNIČKA UTRKA / Anka Mrak Taritaš: 'U kampanji za prvo lice grada Zagreba sam dvije godine i sigurno neću odustati'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HNS-ovka Anka Mrak Taritaš odgovorila je na medijske natpise prema kojima vrh SDP-a želi da ona odustane od utrke za gradonačelnicu i da njena stranka podrži Davora Bernardića

16.1.2017.
15:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Mnogi neslužbeni medijski natipisi sugerirali su da će SDP u utrku za gradonačelnika Zagreba pustiti Davora Bernardića i tražiti podršku HNS-a da Anka Mrak Taritaš odustane od utrke.

No, iz HNS-a su poručili kako će se Anka Mrak Taritaš kandidirati za gradonačelnicu grada Zagreba. "Mislim da vam baš i ne izgledam kao osoba koja odustaje.  U kampanji za prvo lice grada Zagreba sam već dvije godine, što žestoko, što u leru i sigurno neću odustati i 21. svibnja ću biti u kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je prvi krug i nadam se da ću biti u drugom krugu i nadam se promjenama u gradu Zagrebu. Dvije trećine građana su rekli da žele promjene i ja želim biti prvo lice promjene. Odradit ću sve da to tako i bude", rekla je Anka Mrak Taritaš.

HNS-ovka je time odgovorila na medijske natpise prema kojima vrh SDP-a želi da ona odustane od utrke za gradonačelnicu i da njena stranka podrži Davora Bernardića. "Bit će tu još puno priče. Kolege iz SDP-a su moji dobri kolege, mislim da trebaju još malo porazmisliti. Voljela bih imati njihovu podršku, ali ona koja je najvažnija je ona građana grada Zagreba", rekla je Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef HNS-a Ivan Vrdoljak uvjeren je u pobjedu Anke Mrak Taritaš. "Budući gradonačelnik bit će Anka Mrak Taritaš jer to Zagreb i građani Zagreba zaslužuju", poručio je Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo