'Ako sam bio na čelu bande, zašto su me slijedili?'

'Kosor i Šeks zbog nesposobnosti da riješe probleme, napadaju mene i moju obitelj kako bi prikrili svoj neuspjeh u vođenju države i stranke.

17.11.2010.
19:06
VOYO logo

Ivo Sanader održao je tiskovnu konferenciju u Saboru u srijedu kasno poslijepodne da bi demantirao napise vezane uz navodni stan u New Yorku.

"Laž je da sam kupio stan u New Yorku ili da smo ga unajmili za 6000 dolara", rekao je Sanader i najavio da će pripremiti tužbu protiv EPH i drugih medija koji su to objavili, prenose 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanader je rekao da se takvi tekstovi plasiraju se po nalogu Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa. Novinarima je rekao da, za razliku od nekih drugih, u politiku nije ušao na prosjačkom štapu, te da će imovinsku karticu objavi u zakonskom roku.

Ponovio je da su on i njegova obitelj žrtve političkog progona i medijske hajke koja se odvija po nalogu navedenog dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jadranka Kosor i Vladimir Šeks zbog nesposobnosti da riješe probleme, napadaju mene i moju obitelj kako bi prikrili svoj neuspjeh u vođenju države i stranke. Riječ je o krajnje nedopustivom i nedemokratskom postupku. Vrši se pritisak na ljude da lažno svjedoče protiv mene, a da im se za uzvrat daju oprosnice i nagodbe. Ako sam ja najveće zlo u Hrvatskoj i ako sam bio na čelu bande, kako je moguće da su me deset godina u stopu pratili i podržavali. Zašto nisu dali ostavke? Kako to da je Jadranka Kosor objeručke prihvatila da me zamjeni i javno me hvalila i dizala u nebesa", upitao je Sanader.

Još nije odlučio hoće li u sabornici dići ruku za prijedlog proračuna za 2011. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Sanader službama najavio presicu, saborske službe o tome nisu obavijestile novinare.

Vezani članci:

arti-201011170364006 arti-201011160117006 arti-201008130134006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo