ZARADIO KAZNENU PRIJAVU / 13 godina bez vozačke: u Rovinju uhvaćen 84-godišnjak s lažnim registarskim pločicama

Image

Protiv 84-godišnjaka kojem je prije 13 godina istekla vozačka dozvola, u Rovinju je podnesena kaznena prijava zbog sumnje za krivotvorenje registarskih pločica.

29.12.2016.
12:39
VOYO logo

Rovinjska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 84-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave, piše iPress.

Policijski službenici su 28. prosinca u Rovinju zaustavili neregistrirani automobil mercedes sa ručno izrađenim  registarskim pločicama, a njime je upravljao 84-godišnji vozač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozaču je vozačka dozvola istekla prije 13 godina, a provedenim izvidima utvrđeno je da je muškaraca krajem 2012. izradio lažne njemačke registarske pločice kako bi nalikovale originalima. Muškarac je vozilo s tim pločicama koristio u prometu.

Protiv njega se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu podnosi optužni prijedlog prekršajnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo