Šuker 'šarmirao' više od polovice Hrvata

Na ovogodišnjem Pričiginu od 24. do 27. ožujka izabrat će se najbolja javna priča ispričana u Hrvatskoj unazad godinu dana.

15.3.2010.
17:30
VOYO logo

Pričigin i net.hr utemeljili su nagradu pod nazivom PričeST za najbolju javnu priču ispričanu prošle godine, a računajući po pričiginskom kalendaru – od ožujka do ožujka, baš kao u Dioklecijanovo doba.

arti-201003150129006 Odabrali smo, stoga, za vas deset najboljih priča u tom međupričiginskom razdoblju, a na vama je da svojim glasom – prema vlastitom ukusu i savjesti - izaberete najdojmljiviji naslov, autora i žanr u protekloj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je trenutno stanje na anketi, provjerite u nastavku i ne zaboravite dati i svoj glas!

arti-201003080224006 Ministar financija Ivan Šuker dobiva iz dana u dan sve više vaših simpatija te sa osvojenih 53% i dalje čvrsto drži vodeću poziciju u rukama. Njegova dobro znana izjava ''Spasit ćemo se novim porezima i kreditima'' očarala je više od polovice Hrvata, a ako se taj trend nastavi i dalje, nagrada PričeST mogla bi se uskoro naći u njegovim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ''mrtvoj utrci'' bivšeg premijera i najpoznatije domaće ''sponzoruše'' Dolores Lambaše, trenutno je u vodstvu Ivo Sanader i njegov ''carski'' oproštaj s Lijepom našom ''Odlazim kao Dioklecijan'' koji je osvojio 1% više od Lambašine povijesne rečenice ''Dikana sam čekala stoljećima''.

arti-201002080089006 Priznanje ''grijeha'' splitskog gradonačelnika i sina razmetnoga Željka Keruma u velikom stilu, ''Mlada mi je ljubavnica trudna'' trenutno drži četvrtu poziciju sa 6% glasova. Na zadnjem mjestu nalazi se i dalje Vlatka Pokos i njena potraga za ljubavi ''Obavijestite javnost da sam solo'' sa samo 2%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva PričeST bit će dodijeljena pobjedniku 24. ožujka u Splitu, na otvorenju ovogodišnjeg "Pričigina".

Ne zaboravite: i vaš klik je važan! Pobjednik najbolje ispričane priče bit će poznat 19. ožujka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona