subota, 23.05.2015.

Stigao obdukcijski nalazRoditelji: 'Naša mala Mia bila je zdrava, oni su je ubili'

Roditelji: 'Naša mala Mia bila je zdrava, oni su je ubili'

'Imam vjeru u Boga i u policiju da će napraviti svoj posao i otkriti tko je kriv', kaže otac 18 mjeseci stare djevojčice koja je prije tjedan dana umrla nakon što ju je odveo na Hitnu jer se gušila. Naime, preliminarni nalaz je pokazao da djevojčica nije imala srčanu manu kako se tvrdilo.

Preliminarni nalaz obdukcije 18-mjesečne Mije Antunović iz Zagreba pokazao je da srčana mana nije bila uzrok smrti djevojčice. Rezultati su pokazali da je djevojčica, koju je otac prije tjedan dana dovezao na Hitnu tražeći da joj ukažu pomoć, umrla zbog gušenja.

'Dijelovi liječničke dokumentacije nisu točni'


"Imam vjeru u Boga i u policiju da će napraviti svoj posao i otkriti tko je kriv", kaže otac djevojčice Ivan Antunović ističući kako dijelovi liječničke dokumentacije nisu točni.

Dao iskaz na policiji


"Moje je dijete bilo živo i zdravo, a umjesto da je spase, oni su je ubili", jecajući je za 24sata rekao nesretni otac koji je zbog ovog slučaja već davao iskaz na policiji.

Podsjetimo, Ivan je kćer dovezao na Hitnu u Zagreb i tražio da joj pomognu jer se guši. Liječnici su pregledali djevojčicu i umjesto na Rebro, gdje su postojali uvjeti da se djevojčici pomogne, malenu poslali na Merkur. K tome u pratnji s njima nije išao liječnik. Kada su stigli na Rebro, bilo je prekasno.

Danas.hr
14.04.2012.
  • još vijesti
  • Roditelji: 'Naša mala Mia bila je zdrava, oni su je ubili'

web preporuke

Komentari

web preporuke