srijeda, 27.05.2015.

Što će reći stric Željko?FOTO: Kerumov rođak pijan razbio skupocjeni Ferrari

FOTO: Kerumov rođak pijan razbio skupocjeni Ferrari

Na autocesti kod Šestanovca u nedjelju oko 7.45 sati Josip Kerum (20), inače sin brata od Željka Keruma, zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad Ferraijem i zabio se u ogradu.

Josip Kerum je u nesreći prošao bez ozljeda, a opseg štete na Ferrariju F430 Spider tek treba utvrditi.Policija je Josipu izmjerila 0,09 promila alkohola u krvi, piše Večernji list.

Foto: PIXSELL

Ferrari kojim je upravljao mladi nećak splitskog gradonačelnika Željka Keruma je zbog neprilagođene brzine na 414 kilometru auto ceste sletio izvan kolnika i s prednjim desnim dijelom snažno udario u zaštitnu metalnu ogradu. Od siline udara Ferrari se odbio od ograde i rotirao na cesti, nakon čega je udario u zaštitnu ogradu lijevim dijelom vozila. Prednji dio cestovnog bolida potpuno je uništen.

Foto: PIXSELL

Ferrari F430 Spyder vrijedan je oko 220 tisuća eura, a ispod poklopca motora nalazi se agregat od 483 konjske snage što jurilici pruža maksimalnu brzinu od 315 kilometara na sat. Josip Kerum je mladi vozač, što znači da nije smio upravljati tako snažnim automobilom, piše Jutarnji list.

Prethodni članak:


Pogledajte tko su vlasnici najskupljih vozila u Hrvata (14.03.2010.)

Net.hr
04.04.2010.
  • još vijesti
  • FOTO: Kerumov rođak pijan razbio skupocjeni Ferrari

web preporuke

  • roditelji.hrKritiziranje

    Kritiziranje

Komentari

web preporuke

  • roditelji.hrKritiziranje

    Kritiziranje