Nasljednik Tucsona za svačiji džep

Predstavljanjem u Zagrebu i službeno je započela prodaja modela Hyundai ix35 na hrvatskom tržištu. Nasljednik omiljenog Tucsona okrenuo je novo poglavlje u filozofiji korejskog proizvođača.

29.3.2010.
20:51
VOYO logo

Novi ix35 nasljednik je modela Tucson, napravljen u skladu s novom dizajnerskom smjernicom fluidne skulpture. Njegov izgled dinamičan je i bezvremenski. Ispod atraktivnog izgleda krije se najmodernija automobilska tehnologija.

Hyundai ix35 je automobil 21. stoljeća, s modernim, snažnim a štedljivim motorima, vrhunskim ovjesom koji pruža najvišu razinu udobnosti i fantastične vozne osobine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interijer Hyundaija priča je za sebe. Moderan, ergonomski oblikovan i maksimalno opremljen. Dostupan je s tri paketa opreme iWant, iStyle i iMax, a već i početni paket sadrži ABS, ESP, TCS, HAC (Hill Climb Assist) i DAC (Downhill Assist).

Hyundai ix35 dostupan je s benzinskim 2.0 Theta II motorom koji razvija 163 KS, te sa turbo dizelskim 2.0 CRDi VGT motorom snage 184 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba motora dolaze u kombinaciji s ručnim mjenjačem (šest stupnjeva za dizel i pet za benzinac), ili automatik (šest stupnjeva za oba motora). Također, oba motora i mjenjača dostupna su u izvedbi sa pogonom na prednje kotače i pogonom na sva četiri kotača.

Osim po dizajnu, voznim osobinama i ostalim karakteristikama ix35 je i cjenovno prilagođen HR tržištu, te se nameće kao najpovoljnija kupnja u SUV klasi. Cijene modela započinju od 151.112 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo